Angelique Houtveen Podcast-logo

Angelique Houtveen Podcast

Music Podcasts >

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast
More Information

Location:

Netherlands

Description:

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast

Language:

Dutch

Contact:

0031630048584


Episodes

Ep 46: Als niets loopt zoals verwacht

9/23/2019
More
Een aantal weken geleden ben ik geopereerd en is alle endometriose bij mij weggehaald. Van te voren had ik helemaal bedacht wat ik allemaal zou doen tijdens het herstel maar dat liep toch anders dan gedacht. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique of info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:20:02

Ep 45: Over mijn endometriose operatie

8/9/2019
More
Binnenkort word ik geopereerd en moet ik een flinke tijd herstellen. In deze episode vertel ik meer over de operatie, de angsten die daarbij komen en de oordelen naar mezelf. Ben je zelf verantwoordelijk voor de aandoeningen die je hebt? Hoe kan je mild tegen jezelf zijn maar wel je verantwoordelijkheid nemen? Ik denk er hardop over na tijdens het koken. In een interview met Women Inc vertel ik er meer over:...

Duration:00:17:26

Ep 44: Luisteren met andere oren

7/23/2019
More
Over de kracht van herhaling, sommige dingen meerdere keren horen voordat het overkomt en misschien je hele leven wel bepaalde dingen moet horen. Hardop nadenkende vanuit de auto, luister mee :) Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique of info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:09:38

Ep 43: Jezelf laten zien

7/7/2019
More
Na een open gesprek met vrienden realiseerde ik hoe moeilijk ik het vind om mezelf echt te laten zien. Zeker in tijden dat het even minder gaat trek ik mij liever terug. Wat als ik juist in die tijden meer deel? Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique of info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:10:48

Ep 42: Wat is de waarheid?

6/23/2019
More
Waar ben jij 100% zeker over? Hoe voel je wat jouw waarheid is en die van de ander? En hoe vind je je eigen waarheid in een wereld met zoveel overtuigingen? Ik denk er hardop over na, geïnspireerd door twee boeken die ik lees en de VRPO serie 'The Outsiders' over flat earthers.

Duration:00:12:23

Ep 41: Loslaten, groei en ongemak

5/21/2019
More
"Learnin' to walk again" zingen de Foo Fighters. In deze podcast denk ik hardop na over hoe oncomfortabel groei soms kan zijn. Die tussenfase tussen het oude en het nieuwe. Je even verloren voelen. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Luiser je via iTunes? Laat een review achter! Dank voor het luisteren!

Duration:00:10:50

Ep 40: Durf jij je grenzen aan te geven?

5/16/2019
More
In deze episode denk ik hardop na over grenzen. Stel, je voelt dat je iets niet wilt. Maar toch doe je het. Uit een gevoel van: "maar misschien is er niets beters". Of angst dat je grens mensen wegdrijft. Waar komt dat vandaan? Ik oefen steeds meer met grenzen aangeven en werd er deze week direct op getest. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Luiser je via iTunes? Laat een review achter!...

Duration:00:12:28

Ep 39: Hulp vragen

5/5/2019
More
De afgelopen dagen heb ik een aantal stappen gezet om meer rust in mijn leven te creëren. O.a door een schoonmaker in te huren en een abonnement op een maaltijdservice te nemen. In deze episode deel ik over de schaamte die daarop zit maar waarom je joy en rust veel belangrijker zijn. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Luiser je via iTunes? Laat een review achter! Dank voor het luisteren!

Duration:00:10:51

Ep 38: Morgen wordt het rustiger, toch?

4/21/2019
More
"Ik heb nu geen tijd maar volgende maand wordt het rustiger". Ik bedacht mij dat ik dit al drie jaar roep. En het wordt alleen maar drukker. Volgens mij gaat er dan iets niet goed. Of wel? Ik denk hardop na over keuzes maken, rust nemen en het soms niet weten. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Luiser je via iTunes? Laat een review achter! Dank voor het luisteren!

Duration:00:12:25

Ep 37: Welke kinderdroom geeft je joy?

4/16/2019
More
Als kind was ik altijd bezig met zingen en rappen. Ik schreef teksten, trad op bij elke gelegenheid en iedereen mocht het horen. Tot mijn 15e ofzo. Toen was het niet meer realistisch om door te gaan en ben ik ermee gestopt. Laatst kwam dit weer ter sprake en een vriend gaf mij een heel mooi inzicht! Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:05:50

EP 36: Het effect van stilstaan en mediteren

4/14/2019
More
Over de kracht van echt even intunen op jezelf. Over je hoofd die maar blijft praten en praten en hoe je dat patroon kan doorbreken. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren! De podcast van Dolly waar ik het over heb heet "Magische Momenten Podcast". Te vinden op iTunes, Spotify, Youtube en Soundcloud.

Duration:00:07:40

Ep 35: Intuïtie

4/2/2019
More
Google zegt: je intuïtie is je zesde zintuig waarmee je dingen weet zonder te weten waarom je ze weet. Soms is het zo moeilijk om op je intuïtie te vertrouwen. Ik had afgelopen tijd een heel sterk gevoel maar durfde er niet naar te luisteren. Totdat ik dat wel deed. En dat veranderde alles. Ik deel erover in deze episode. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:12:28

Ep 34: Muziek als therapie

3/21/2019
More
Boost Your Mood with Music is mijn motto. Het is ook de naam van mijn cursus over hoe muziek je kan helpen om je dichter bij je emoties kan brengen. Een cursus die ik nog veel meer wil gaan geven en een onderwerp waar ik nog veel meer over wil weten. In deze episode deel ik wat ik ook deel in veel workshops en lezingen. Hoe muziek voor mij werkt om gevoelens toe te laten, te voelen en echt te doorleven. En hoe het wellicht ook voor jou goed kan werken. Meer horen? Klik op abonneer/volgen!...

Duration:00:12:03

Ep 33: Waarom ik helemaal gek van mezelf werd

3/18/2019
More
Dagen verplicht thuis, in m'n eentje. Heerlijk dacht ik. Maar dat bleek toch iets anders uit te pakken. In deze podcast meer over waarom ik alleen zijn heerlijk vind maar de afgelopen dagen mezelf echt gek gedacht heb. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:09:48

Ep 32: Als je bang bent om duidelijk te zijn

3/8/2019
More
Grenzen aangeven en duidelijk zijn over wat ik wil. Twee thema's die op dit moment in mijn leven een grote rol hebben. In deze podcast mijn inzichten over wat helderheid voor jezelf en je relaties betekent. En heeeeeel kort iets over MJ. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:08:20

Ep 31: Censureer jij jezelf?

2/17/2019
More
Jarenlang dacht ik dat mijn mening en gevoel niet klopte. Dat andere het vast veel beter wisten. Daardoor kon ik nooit echt mijn stem vinden. In deze episode deel ik wat dat voor mij deed, waar het vandaan kwam en waarom het fijn is als je in je eigen kracht kan staan (ook al moet ik mezelf scherp houden om er niet weer in te trappen). Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het...

Duration:00:12:43

Ep 30: Blij met m'n nieuwe afbeelding

2/13/2019
More
Na 30 episodes heb ik eindelijk een professionele afbeelding bij mijn podcast! En dat allemaal dankzij @QHdesign.nl (op instagram). Ik zat al een tijdje eraan te denken en opeens stuurde zij mij dit toe. Blessings! Dat en meer over het delen van je eigen verhaal en waarom dat waardevol is. Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:09:56

Ep 29: Als mensen je niet meer snappen

2/12/2019
More
Even over Alicia Keys he. Als tiener was ik gigantisch fan van haar maar ik was haar een periode kwijt. Ik snapte niet precies wat ze aan het doen was. Maar inmiddels heb ik haar weer helemaal gevonden. Ze laat voor mij perfect zien waarom het goed is je eigen pad te blijven volgen, ook al vinden mensen je (zoals mijn tourguide in Miami zei): 'boring'.

Duration:00:11:50

Ep 28: Verstand op nul

1/21/2019
More
Levenslessen van mijn vader die ik eindelijk snap. Soms moet je gewoon je verstand op nul zetten en iets doen. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:08:38

Ep 27: Mag je ook gewoon geen partij kiezen?

1/12/2019
More
De kracht van nuance. Is het zwak als je geen mening hebt? Of als die mening niet zwart-wit is? Als je nog voor jezelf aan het uitzoeken bent hoe je over iets denkt. Kamploos. Ik denk er hardop over na in deze episode. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:09:59