Angelique Houtveen Podcast-logo

Angelique Houtveen Podcast

Music Podcasts >

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast
More Information

Location:

Netherlands

Description:

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast

Language:

Dutch

Contact:

0031630048584


Episodes

Ep 19: Van de 3FM Awards naar een hoofd vol gedachtes

9/15/2018
More
Een week vol hoogtepunten en opeens verplichte rust. Maar het was alles behalve rustig in m'n hoofd. In deze episode vertel ik hoe onrustig het was en wat mij uiteindelijk hielp weer in het nu te zijn.

Duration:00:17:04

Ep 18: Kijk naar je eigen aandeel, maar niet te veel

9/2/2018
More
Hoe had ik dit anders aan kunnen pakken? Wat had ik anders kunnen doen of zeggen? Wat spiegelt deze persoon in mijn leven? Met dit soort vragen probeer ik naar mezelf te kijken. Prima maar soms moet je daar ook ff mee ophouden.

Duration:00:08:12

Ep 17: Leven in het moment? Karaoke!

8/27/2018
More
Meer in het 'nu' leven is de ultieme tip om je helder, aanwezig en gelukkig te voelen. Maar hoe doe je dat? Naast alle tips die je zelf online of in boeken kan vinden vond ik mijn eigen tip: keihard zingen! In deze podcast meer daarover en een boekentip: Marianne Power - Help Me! Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:10:23

Ep 16: Voel jij compassie voor jezelf?

8/21/2018
More
Soms moet je gewoon wat aardiger tegen jezelf zijn. Want je doet je best. Na een weekendje Lowlands zat ik er maandag even helemaal doorheen. Compassie hielp. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:09:31

Ep 15: Iemand veroordelen, wat zegt het over jezelf?

8/4/2018
More
'Wat je zegt ben je zelf' hoorde je vroeger op het schoolplein. Klopt eigenlijk best wel. In deze episode een inzicht over oordeel en hoe je ervan kan leren. Na jaren niet te hebben gedraaid in clubs had ik dit weekend het lef dat wel te doen, o.a. omdat ik mijn oordeel over bepaalde type dj's heb laten gaan. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:10:43

Ep 14: Levenslessen in de sportschool

7/28/2018
More
Nooit in mijn leven had ik gedacht het over sporten te hebben. Want ik vond het verschrikkelijk. Totdat ik het Glazen Huis inging voor 3FM Serious Request. Nu sport ik 2x in de week met mijn broertje die personal trainer is. Naast een gezond en fit lichaam brengt het mij veel meer. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:14:16

Ep 13: Neem je kracht terug

7/17/2018
More
In deze episode neem ik je mee naar drie liedjes die mij afgelopen weekend raakte. Alle drie triggeren ze een gevoel van vertrouwen en één van de nummers herinnert mij eraan om mijn kracht niet weg te geven. Zoek ze op en geniet: 1. Aloe Blacc - You Make Me Smile 2. Michelle David & the Gospel Sessions - Taking it Back 3. Nat King Cole - Smile (of de versie van Gregory Porter) Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail...

Duration:00:15:26

Ep 12: Dagboek

7/8/2018
More
Hield jij vroeger een dagboek bij? En zou je dat nu weer doen? In deze episode deel ik waarom een dagboek voor mij zo belangrijk is. Van gekke situaties van me af schrijven tot nieuwe ideeën en groei. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:14:24

Ep 11: Nieuwe schoenen of een concertkaartje?

7/3/2018
More
In deze episode denk ik hardop na over een aantal concerten die mij de afgelopen tijd hebben geraakt en hoe livemuziek echt iets in je veranderd. Mocht je benieuwd zijn naar het stukje van Hannah Williams dat ik laat horen? Check: https://youtu.be/qlsJmzP8iBo Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:15:59

Ep 10: Vertrouw jij dat het goed komt?

6/27/2018
More
Serieus, zonder rust en vertrouwen zou ik allang met een burn-out thuis zitten. Het zorgt ervoor dat ik echt kan genieten van het leven zoals het nu is. In deze podcast twee inzichten waarom gewoon chillen belangrijk is. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:30:26

Ep 09: Als angst je overvalt

6/10/2018
More
Waarom kijken mensen zo? Wat denken ze? Afgelopen weekend was ik op het Best Kept Secret Festival en voelde ik mij opeens angstig, terwijl er niets aan de hand was. Een inzicht in hoe ik dat wist om te draaien naar liefde. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:13:31

Ep 08: Kanye West, hoe vrij zijn we echt?

5/4/2018
More
Kanye West heeft mijn gedachtes overgenomen. En de discussies met vrienden. In deze podcast denk ik hardop na over zijn recente uitspraken en waarom ik het in eerste instantie eng vond om dit überhaupt op te nemen. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:18:33

Ep 07: Luister met mate

4/22/2018
More
Wees attent op wat je luistert en vooral hoeveel je het luistert. In deze podcast denk ik hardop na over het effect van muziek en genres die vaak negatief in het nieuws komen. Zo zou hiphop volgens de politie in London de oorzaak zijn van een moordgolf daar en metal zou jongeren aanzetten tot zelfmoord. Ik geloof daar niet in. Meer horen? Klik op abonneer en rate deze podcast. Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het...

Duration:00:28:49

Ep 06: Er hangt iets in de lucht en het voelt goed

4/17/2018
More
Kendrick Lamar wint als eerste niet-klassieke/jazz artiest een Pulitzer prijs. Voor mij een extra bevestiging dat tijden veranderen, voor iedereen. En waarom dat goed voelt. Ga mee op reis, klik op abonneer en rate deze podcast. Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com

Duration:00:09:04

Ep 05: De invloed van meningen op mijn muziekkeuze

4/14/2018
More
Wat is nou de toegevoegde waarde van een radio-dj in deze tijd? Ik stel mezelf deze vraag regelmatig en dacht er vandaag weer aan toen ik het nieuws over Dotan en zijn 'trollenleger' las. Blijkbaar werd er een leger aan nep-accounts ingezet om positieve reacties te plaatsen onder zijn berichten. Ik vraag mezelf in deze episode hardop af of deze reacties ook invloed hebben op de muziek die ik draai. En wat belangrijk is om te onthouden als je iets (muziek of iets anders) deelt met de wereld....

Duration:00:15:59

Ep 04: Minder sterk zijn, meer spelen

4/7/2018
More
Wat leer je nou tijdens zo'n week mediteren? Voor iedereen anders natuurlijk maar in deze episode deel ik mijn inzichten. O.a. dat ik veeeel meer wil spelen! Ga mee op reis, klik op abonneer en rate deze podcast. Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com

Duration:00:22:33

Ep 03: Een week mediteren zonder telefoon

3/30/2018
More
In deze episode vertel ik je (tijdens het koken) meer over de meditatie retraite waar ik naartoe ga. Waarom het zo belangrijk voor mij is om naar binnen te keren en andere hersenspinsels wat betreft #zen. Ga mee op reis en klik op abonneer. Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique

Duration:00:19:50

Ep 02: Mijn pad naar de radio

3/26/2018
More
Elke werkdag maak ik tussen 14-16u een programma op 3FM. In deze episode vertel ik je hoe ik daar terecht ben gekomen. Van een bloedziekte en epilepsie tot een sprong in het diepe nemen door mijn PR baan op te zeggen. Dit is episode 2 (maar eigenlijk de eerste officiële). Mijn intentie met deze podcast is om te delen, want door verhalen, ideeën en hersenspinsels van andere krijg ik altijd veel inspiratie. Het zal vooral gaan over muziek, lyrics, toffe artiesten, liefde, radio, gekke...

Duration:00:44:46

Ep 01: Gewoon doen joh

3/4/2018
More
En jij ook? Inzichten of hersenspinsels delen. En muziek. En whatever jij te delen hebt. Lijkt mij tof en ik denk dat het nu makkelijker dan ooit is. Dus ga ik er lekker mee spelen.

Duration:00:02:58