Angelique Houtveen Podcast-logo

Angelique Houtveen Podcast

Music Podcasts >

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast
More Information

Location:

Netherlands

Description:

beside my radioshow at 3fm I also host this podcast

Language:

Dutch

Contact:

0031630048584


Episodes

Ep 27: Mag je ook gewoon geen partij kiezen?

1/12/2019
More
De kracht van nuance. Is het zwak als je geen mening hebt? Of als die mening niet zwart-wit is? Als je nog voor jezelf aan het uitzoeken bent hoe je over iets denkt. Kamploos. Ik denk er hardop over na in deze episode. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:09:59

Ep 26: R.Kelly, grenzen en verantwoordelijkheid

1/8/2019
More
Waar trek je de grens tussen het gedrag van een artiest en zijn muziek. Is iedereen die slachtoffers maakt eigenlijk ook zelf slachtoffer? In hoeverre heb je als fan een verantwoordelijkheid? Is het hypocriet om de ene artiest wel links te laten liggen maar andere nog te draaien? Over dit soort vragen denk ik hardop na in deze eerste episode van 2019. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:21:15

Ep 25: Durf jij gewoon ff niets te doen?

12/27/2018
More
Even op de bank met een thuisbezorgde maaltijd en Netflix. Alleen dan dagen achter elkaar. Iets om je zorgen over te maken? In deze podcast denk ik hardop na over de cyclus van het leven, hoe je je soms helemaal lekker kan voelen en soms niets anders wil dan je verstoppen. En hoe daar doorheen te komen. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:09:45

Ep 24: Als je je machteloos voelt

12/7/2018
More
Afgelopen dagen was ik zo ontzettend kwaad maar er was letterlijk niets wat ik in deze situatie kon doen. In deze podcast denk ik na over hoe je dingen toch kan accepteren als je wil dat het anders is. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique.

Duration:00:11:28

Ep 23: Vasthouden aan tradities & compassie

12/3/2018
More
Over Zwarte Piet, angst, elkaar kunnen horen en compassie voelen. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique

Duration:00:18:39

Ep 22: Ken jij jezelf echt echt?

11/30/2018
More
Wie ben jij zonder alle regels en overtuigingen die je vanuit je jeugd hebt meegekregen? Ze vormen je tot wie je bent, tot op het punt dat je zegt: dit ben ik gewoon. Maar is dat echt zo? Waar verlang je zelf nou echt diep naar? Ik ben het voor mezelf aan het onderzoeken. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:13:58

Ep 21: Grand Canyon en geduld

11/11/2018
More
Het liefst komen al mijn dromen nu uit. Maar niet voor niets luidt het gezegde: geduld is een schone zaak. Ik werd hier weer aan herinnert tijdens een roadtrip door West Amerika met mijn broertje. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:10:51

Ep 20: Liefde, schaamte en eerlijk zijn

9/19/2018
More
Een van mijn meest persoonlijke episodes tot nu toe. Over relaties en mezelf 100x stoten aan dezelfde steen maar het toch proberen. Waarom dat soms stom is, maar ook dapper. En waarom eerlijk zijn naar jezelf zo belangrijk is. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:14:30

Ep 19: Van de 3FM Awards naar een hoofd vol gedachtes

9/15/2018
More
Een week vol hoogtepunten en opeens verplichte rust. Maar het was alles behalve rustig in m'n hoofd. In deze episode vertel ik hoe onrustig het was en wat mij uiteindelijk hielp weer in het nu te zijn. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:17:04

Ep 18: Kijk naar je eigen aandeel, maar niet te veel

9/1/2018
More
Hoe had ik dit anders aan kunnen pakken? Wat had ik anders kunnen doen of zeggen? Wat spiegelt deze persoon in mijn leven? Met dit soort vragen probeer ik naar mezelf te kijken. Prima maar soms moet je daar ook ff mee ophouden. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:08:12

Ep 17: Leven in het moment? Karaoke!

8/26/2018
More
Meer in het 'nu' leven is de ultieme tip om je helder, aanwezig en gelukkig te voelen. Maar hoe doe je dat? Naast alle tips die je zelf online of in boeken kan vinden vond ik mijn eigen tip: keihard zingen! In deze podcast meer daarover en een boekentip: Marianne Power - Help Me! Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:10:23

Ep 16: Voel jij compassie voor jezelf?

8/20/2018
More
Soms moet je gewoon wat aardiger tegen jezelf zijn. Want je doet je best. Na een weekendje Lowlands zat ik er maandag even helemaal doorheen. Compassie hielp. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:09:31

Ep 15: Iemand veroordelen, wat zegt het over jezelf?

8/4/2018
More
'Wat je zegt ben je zelf' hoorde je vroeger op het schoolplein. Klopt eigenlijk best wel. In deze episode een inzicht over oordeel en hoe je ervan kan leren. Na jaren niet te hebben gedraaid in clubs had ik dit weekend het lef dat wel te doen, o.a. omdat ik mijn oordeel over bepaalde type dj's heb laten gaan. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique. Dank voor het luisteren!

Duration:00:10:43

Ep 14: Levenslessen in de sportschool

7/28/2018
More
Nooit in mijn leven had ik gedacht het over sporten te hebben. Want ik vond het verschrikkelijk. Totdat ik het Glazen Huis inging voor 3FM Serious Request. Nu sport ik 2x in de week met mijn broertje die personal trainer is. Naast een gezond en fit lichaam brengt het mij veel meer. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:14:16

Ep 13: Neem je kracht terug

7/16/2018
More
In deze episode neem ik je mee naar drie liedjes die mij afgelopen weekend raakte. Alle drie triggeren ze een gevoel van vertrouwen en één van de nummers herinnert mij eraan om mijn kracht niet weg te geven. Zoek ze op en geniet: 1. Aloe Blacc - You Make Me Smile 2. Michelle David & the Gospel Sessions - Taking it Back 3. Nat King Cole - Smile (of de versie van Gregory Porter) Meer horen? Klik op abonneer/volgen! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail...

Duration:00:15:26

Ep 12: Dagboek

7/8/2018
More
Hield jij vroeger een dagboek bij? En zou je dat nu weer doen? In deze episode deel ik waarom een dagboek voor mij zo belangrijk is. Van gekke situaties van me af schrijven tot nieuwe ideeën en groei. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:14:24

Ep 11: Nieuwe schoenen of een concertkaartje?

7/2/2018
More
In deze episode denk ik hardop na over een aantal concerten die mij de afgelopen tijd hebben geraakt en hoe livemuziek echt iets in je veranderd. Mocht je benieuwd zijn naar het stukje van Hannah Williams dat ik laat horen? Check: https://youtu.be/qlsJmzP8iBo Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:15:59

Ep 10: Vertrouw jij dat het goed komt?

6/27/2018
More
Serieus, zonder rust en vertrouwen zou ik allang met een burn-out thuis zitten. Het zorgt ervoor dat ik echt kan genieten van het leven zoals het nu is. In deze podcast twee inzichten waarom gewoon chillen belangrijk is. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:30:26

Ep 09: Als angst je overvalt

6/10/2018
More
Waarom kijken mensen zo? Wat denken ze? Afgelopen weekend was ik op het Best Kept Secret Festival en voelde ik mij opeens angstig, terwijl er niets aan de hand was. Een inzicht in hoe ik dat wist om te draaien naar liefde. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:13:31

Ep 08: Kanye West, hoe vrij zijn we echt?

5/3/2018
More
Kanye West heeft mijn gedachtes overgenomen. En de discussies met vrienden. In deze podcast denk ik hardop na over zijn recente uitspraken en waarom ik het in eerste instantie eng vond om dit überhaupt op te nemen. Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn welkom via de DM op instagram: @thisisangelique of mail info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!

Duration:00:18:33